El- kontroll i bolig

Sentralbord: 481 62 490 post@nettoelektro.no

El- kontroll i bolig

Formålet med kontrollen er å sikre mennesker, dyr og eiendom mot skader og ulykker som skyldes elektrisk årsak. Nesten halvparten av alle branner har en sammenheng med det elektriske anlegget eller elektrisk utstyr og bruk av dette.

 

Ønsker du at ditt elektriske anlegg skal være trygt for deg og dine nærmeste? Feil på elektriske anlegg kan forårsake store brann- og personskader.

 

Det er du som eier og brukers ansvar at alle elektriske installasjoner er forskriftmessig utført.

 

Vi sikrer din bolig

En el-kontroll er en sikkerhetssjekk som gir deg tryggheten om at din bolig og ditt el-anlegg er i forskriftmessig stand. Når vi utfører el-kontrollen tar vi stikkprøver rundt i boligen, og sjekker blant at jordingen er i orden. Vi kontrollerer også alle tilkoblinger i sikringsskapet og termografere for å se om det er varmegang. Flere av kontrollpunktene i sjekken bygger på statistikk over punkter i det elektriske som oftest forårsaker brann og skader. El-kontrollen utføres i henhold til normen NEK 405-2.

 

Fra 1. september 2010 er det innført en felles standard for el-kontroll. Elektrikere som utfører slike tester etter NEK 405-2 må være godkjent av Nemko eller DNV. Netto Elektro har fagmann som er sertifisert av Nemko.

 

Fullført el-kontroll av sertifisert personell hvert femte år gir opptil 20% rabatt på boligforsikring hos de aller fleste forsikringsselskapene.

 

Kjøpe ny bolig?

Kjøpe hus eller leilighet? Ikke kjøp bolig med et potensielt farlig el-anlegg. La først Netto Elektro sjekke om det elektriske anlegget i din drømmebolig er i forsvarlig stand. Du kan slipper store uforutsette utgifter ved å sjekke på forhånd.

 

Usikker på ditt elektriske anlegg? Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg!

 

Netto Elektro AS | Tlf. 481 62 490 | Industritoppen 17, 4848 Arendal

E-post: post@nettoelektro.no | Org. nr. 917 326 096 MVA

@ Rettigheter reservert Netto Elektro AS