Næringskunde

Sentralbord: 481 62 490 post@nettoelektro.no

Næringskunde

Netto Elektro utfører alle typer arbeider innen sterkstrøm og svakstrøm. Vi leverer kvalitetsarbeid på sterk- og svakstrøm til alle typer industrier og næringsliv. Alle løsninger skreddersys deres behov, og til det beste for din bedrift.

 

Vi utfører el-installasjoner og andre løsninger for butikklokaler, kontorlandskap, produksjonslokaler, verksteder, sameie/ borettslag med mer.

 

Netto Elektro bistår deg gjennom hele prosessen

Vi bistår byggeiere, byggherrer og brukere med planlegging og prosjektering i forkant. Vi har mange gode løsninger for strømsparing; LED-lys og styringssystemer for lys og varme. Har du et behov for lading av el- bil skreddersyr vi gode løsninger tilpassett din bedrift

 

Vi har bred erfaring innen elektro faget. Vi skreddersyr sikkerhetsløsninger som adgangskontroll, innbruddsalarm, kameraovervåking, brann og nødlys.

 

Netto Elektro kan levere nett og sikkerhetsløsninger til din bedrift

Vi leverer også løsninger innenfor kommunikasjonsteknologi og leverer nettverksløsninger med både fiber og kobber. Vi kan også tilby skreddersydde sikkerhetsløsninger slik som kameraovervåkning av bygninger og områder, innbruddsalarm, adgangskontroll, brannalarm og nødlys.

 

Vi kan tilby den beste løsningen for deg og din bedrift; kompetanse for vedlikehold og drift er en selvfølge.

 

Bli med oss for å finne fremtidens løsninger, med mange år i faget har vi mye kompetanse som vi ønsker skal komme kundene tilgode.

 

Netto Elektro hjelper din bedrift for å oppfylle myndighetenes krav til internkontroll

Vi er sertifisert for å utføre kontroll av elektriske anlegg i næring, og bistår din bedrift til å oppfylle krav om hvordan kontroll av det elektriske anlegge blir ivaretatt. Termografering av tavler og annet teknisk utstyr gjennomføres av våre egne folk med kompetanse på dette området.

 

Kontakt oss om du har spørsmål om elektriske installasjoner!

 

Netto Elektro AS | Tlf. 481 62 490 | Industritoppen 17, 4848 Arendal

E-post: post@nettoelektro.no | Org. nr. 917 326 096 MVA

@ Rettigheter reservert Netto Elektro AS