Innbruddsalarm og adgangskontroll

Sentralbord: 481 62 490 post@nettoelektro.no

Innbruddsalarm

Flere og flere virksomheter ser i dag verdien av å sikre sine lokaler. Økende kriminalitet i samfunnet innebærer et større behov for sikring av verdier. Med et moderne innbruddsalarmanlegg installert i virksomheten, sikrer du både deg og dine kunder mot at uvedkommende med uærlig hensikter får tilgang.

 

Netto Elektro har egne fagfolk med lang erfaring på installasjon og drift av innbruddsalarmanlegg, og kan levere skreddersydde komplette anlegg i alle størrelser. Du står fritt til å velge tiknytning til vaktselskap.

 

Vi er UTC Fire & Security forhandler, men levere også utstyr fra flere ledende leverandører i markedet.

 

Adgangskontroll

Ved å integrere adgangskontroll inn i ditt innbruddsalarmanlegg vil dette gi deg en høyere sikkerhet og bedre oversikt over hvem som er i bygget til en hver tid. Faren for at nøkler på avveie forsvinner og ved tap av adgangskort eller brikke er disse lett å sperre. Det er for adgangstilgang mulig å velge kodetastatur, brikke eller kort, men også mulig å kombinere disse.

 

Elektronisk adgangskontroll er svært hensiktsmessig der mange personer trenger tilgang til ett eller flere områder, og hvor man ønsker tidsbestemte åpningstider.

 

Netto Elektro kan levere komplett, små eller store anlegg alt etter hva kunden ønsker og har av behov.

 

Virker dette interessant? Ta kontakt, vi hjelper deg gjerne!

 

 

Netto Elektro AS | Tlf. 481 62 490 | Industritoppen 17, 4848 Arendal

E-post: post@nettoelektro.no | Org. nr. 917 326 096 MVA

@ Rettigheter reservert Netto Elektro AS